Skip Navigation

CD & DVD drukwerk

Uit ervaring weten wij dat veel geld en tijd besteed wordt aan het audiogedeelte van uw productie. Het ontwerp van het hoesje wordt dan als sluitpost gezien. Dat is niet goed doordacht, want het oog wil ook wat. Daarom werkt de CD Fabriek samen met www.cdhoes.nl , een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en uitvoeren van CD & DVD hoesjes. Grafische ontwerpers begeleiden U op deskundige wijze naar het ontwerp dat zowel goed bij het product past, alsmede commercieel verantwoord is. Door de nauwe samenwerking en optimale communicatie, krijgt U een optimaal resultaat voor een uiterst scherpe prijs!

cd_drukwerk_485

Teksten:

Teksten dienen aangeleverd te worden op diskette of CDR, in .txt formaat of in .doc (Word voor windows). Belangrijk: in Word NOOIT opslaan gebruiken doch altijd "opslaan als..." gebruiken.
Indien de teksten op papier aangeleverd worden, is een meerprijs per pagina van toepassing.

Illustraties en foto's:

Bestanden (illustraties of foto's) op disk kunnen worden aangeleverd in de volgende formaten: (min. 300 pixels per inch!) .psd .ai .pdf .tif of .jpg. De originele .psd bestanden hebben de voorkeur. Niet psd bestanden dienen als CMYK file weggeschreven te zijn in Mac byte volgorde.

Zwart/wit bestanden kunnen eventueel in .bmp doch hun kwaliteit kan daarbij niet gegarandeerd worden. Aanlevering op diskette, ZIP, 100 Mb drive of op CD-rom. Uiteraard kunnen ook normale foto's aangeleverd worden.

Lettertypes:

Lettertypes: TTF (Windows True Type Fonts) kunnen niet gebruikt worden. Enkel Postscript lettertypes kunnen gebruikt worden. De .pfb en .pfm bestanden (printer en scherm bestanden) dienen daarbij meegeleverd te worden.

Kleuren:

Moet er een bepaalde kleur gebruikt worden, dan altijd voor het normale drukwerk cd CMYK samenstelling weergeven. Voor de kleur op de cd een pantone-kleur nummer.

Opmaak:

Wil de klant de opmaak aanleveren, dan dient dit in Quark Xpress 4.0 voor windows te gebeuren. Hierbij dient rekening te worden gehouden met 3 mm bleed aan alle zijden.